Topfeelpack Nyt kontor

I marts 2019 flyttede vores virksomhed Topfeelpack til 501, bygning B11, Zongtai kulturelle og kreative industripark.Mange mennesker kender ikke til dette sted.Lad os nu lave en seriøs introduktion.
Zongtai kulturelle og kreative industripark, beliggende i Yintian Industrial Park, hører til Xixiang Street-området, Yantian-samfundet, beliggende i Bao'an-distriktet, Shenzhen.
Gonghe Gongye Road i nordøst og Bao'an Blvd i sydvest er forbundet af Yintian Gongye Road i midten.
Yintian Industrial Park plejede at være et sammenhængende industrianlæg, og det begyndte at flytte planter i stor skala efter 2017.Hovedårsagen er, at Shenzhen-regeringen ikke længere støtter traditionelle fabrikker og generelt ikke fornyer fabrikslejekontrakten, efter at den ankommer, hvilket får grundejerne til at opgradere den oprindelige industripark til en kulturel og kreativ park.
Ved udgangen af ​​2020 har Shenzhen Bozhong Angel Investment Co., Ltd. lejet seks bygninger i Yintian Industrial Park, og efter samlet udsmykning er de seks bygninger blevet sammenbygget i Zongtai kulturelle og kreative industripark.
Blandt dem er bygning B11, bygning B12, bygning B14, bygning B15 og bygning 3A kontorbygninger, og bygning B10 er ungdomslejlighed.
Den nybyggede Zongtai Cultural Industrial Park, med sort som hovedfarven på ydervæggen og konceptet "økologi, innovation og åbenhed", integrerer kontorbygninger, lejligheder og handel.
Det har bygget en åben kaffebar, leveret et delt multimediekonferencerum og bygget en omfattende serviceplatform, der integrerer taskeindgangsservice, talentplejeservice, virksomhedsfremmeservice, politikkonsultationsservice, omfattende finansiel service, finansiel og skattemæssig service.
På nuværende tidspunkt er Zongtai kulturelle og kreative industripark blevet et modelprojekt for transformationen af ​​Yintian Industrial Park.
Zongtai kulturelle og kreative industripark-1

Indlægstid: 18-mars-2021