TOPFEEL PACK CO., LTDminangka produsen profesional, khusus ing R&D, manufaktur lan pemasaran produk kemasan kosmetik. Produk utama kita kalebu botol akrilik, botol airless, jar krim, botol kaca, sprayer plastik, dispenser lan PET / botol PE, kothak kertas etc. Kanthi skill profesional, kualitas stabil lan layanan customer banget, perusahaan kita seneng pujian dhuwur antarane pelanggan.

(1)-Bengkel steril GMP.

(2)-60000 meter persegi area toko kerja.

(3)-Produsen/pemasok kemasan kosmetik.

(4)-ISO 9001:2008, SGS, Sertifikat Pemasok Emas 10 tahun.

about1

Konsep TOPFEELPACK yaiku "Wong berorientasi, nguber kesempurnaan", kita ora mung nyedhiyakake produk sing apik lan apik kanggo saben pelanggan, nanging uga layanan pribadi. Kanthi inovasi teknologi sing terus-terusan kanggo tundhuk karo pasar kemasan kosmetik sing ganti, kita ngetrapake operasi merek lan propulsi gambar sakabèhé, njupuk kauntungan saka pengalaman sing sugih ing ngrancang lan nggawe kontaner kosmetik, kita nyoba sing paling apik kanggo nggawe kabeh sampurna kanggo marem panjalukan pelanggan. .

Produk kita akeh diekspor menyang Amerika, Eropa, Australia lan akeh negara ing Asia Tenggara. Kita duwe reputasi bisnis sing apik lan kanthi tulus ngarepake nggawe masa depan sing luwih apik karo sampeyan.

about2
about3
about4

Topfeelpack uga bisa nyedhiyakake layanan OEM / ODM profesional, Kita bisa ngrancang kemasan, nggawe cetakan anyar, nyedhiyakake dekorasi sing disesuaikan, label lan kothak warna njaba. Miturut total solusi kemasan kosmetik kanggo mbantu nyorot merek sampeyan, tambahake nilai produk lan ngirit biaya. Kemasan inovatif yaiku gampang pemasaran.

Kita miwiti konsep "solusi kemasan kosmetik" kanggo nyedhiyakake produk kanthi kualitas dhuwur lan layanan kemasan "siji-mandeg".

about5
about6

PAMERAN KITA

fair

SERTIFIKAT KITA

zhengshu1
zhengshu2
zhengshu3
zhengshu4
zhengshu5
zhengshu6