官网
  • Cosmetic Packaging Design Materials

    Bahan Desain Kemasan Kosmetik

    Botol minangka salah sawijining wadah kosmetik sing paling akeh digunakake.Alesan utama yaiku umume kosmetik cair utawa tempel, lan fluiditase relatif apik lan botol bisa nglindhungi isi kanthi apik.Botol duwe akeh pilihan kapasitas, sing bisa nyukupi kabutuhan macem-macem kosme...
    Waca liyane
  • Three trends in cosmetic packaging – sustainable, refillable and recyclable.

    Telung tren ing kemasan kosmetik - sustainable, refillable lan recyclable.

    Sustainable Kanggo luwih saka sepuluh taun, kemasan sustainable wis dadi salah sawijining masalah utama kanggo merek.Tren iki didorong dening tambah akeh konsumen sing ramah lingkungan.Saka bahan PCR nganti resin lan bahan sing ramah-bio, macem-macem solusi kemasan sing lestari lan inovatif ...
    Waca liyane
  • Cosmetic Tube Trends In 2022

    Tren Tabung Kosmetik Ing 2022

    Tabung plastik minangka salah sawijining wadhah sing paling umum digunakake kanggo kosmetik, perawatan rambut lan produk perawatan pribadi.Panjaluk tabung ing industri kosmetik saya mundhak.Pasar tabung kosmetik global tuwuh ing tingkat 4% sajrone 2020-2021 lan samesthine bakal tuwuh ing CAGR udakara 4.6% ing ...
    Waca liyane
  • Cosmetic Packaging Livestream

    Livestream Kemasan Kosmetik

    Macem-macem Botol Kosmetik Kasedhiya Layanan OEM & ODM Kontrol Kualitas Lengkap Pangiriman Langsung Wektu Tim Desain R&D Profesional Watch langsung kanggo entuk conto gratis!!! Klik kanggo mlebu ruangan langsung https://www.alibaba.com/live/oem%252Fodm- kemasan-kosmetik_27aff744-8419-4adf-8920-d90691ccc5...
    Waca liyane
  • Premium Cosmetic Packaging Suppliers to 2022 BEAUTY DUSSELDORF

    Pemasok Kemasan Kosmetik Premium kanggo 2022 BEAUTY DUSSELDORF

    Acara kaendahan global bali maneh amarga watesan karantina gampang ing negara-negara Kulon lan liya-liyane.2022 BEAUTY DÜSSELDORF bakal mimpin ing Jerman wiwit tanggal 6 nganti 8 Mei 2022. Ing wektu iku, BeautySourcing bakal nggawa 30 pemasok bermutu saka China lan ...
    Waca liyane
  • Brand Cosmetics Packaging Design Ideas

    Ide Desain Kemasan Kosmetik Merek

    Kemasan sing apik bisa nambah nilai kanggo produk, lan desain kemasan sing apik bisa narik konsumen lan nambah dodolan produk.Kepiye carane nggawe dandanan katon luwih dhuwur?Desain kemasan utamane penting.1. Desain kemasan kosmetik kudu nyorot merek Saiki, akeh sing ngonsumsi ...
    Waca liyane
  • Current Situation and Development Trend of Cosmetic Bottle Recycling

    Kahanan Saiki lan Tren Pangembangan Daur Ulang Botol Kosmetik

    Kanggo umume wong, kosmetik lan produk perawatan kulit minangka kabutuhan urip, lan carane ngatasi botol kosmetik bekas uga dadi pilihan sing kudu diadhepi saben wong.Kanthi terus-terusan nguatake kesadaran masarakat babagan perlindungan lingkungan, luwih akeh wong milih ...
    Waca liyane
  • Appreciation of cosmetic packaging design in 2022

    Apresiasi desain kemasan kosmetik ing 2022

    Wawasan Tren Perawatan Kulit 2022 Miturut Ipsos "Wawasan babagan Tren Anyar ing Produk Perawatan Kulit ing 2022", "Pembungkusan produk perawatan kulit minangka faktor penting kanggo nemtokake tuku produk dening wong enom. Ing survey kasebut, 68% wong enom wong iku v...
    Waca liyane
  • The Top 10 Cosmetic Packaging Suppliers

    Top 10 Supplier Kemasan Kosmetik

    Kemasan nduweni peran gedhe ing marketing produk lan minangka bagean integral saka strategi pemasaran bisnis.Kanggo nuntun keputusan sampeyan lan menehi titik wiwitan sing apik, kita wis nggawe dhaptar 10 pemasok kemasan kosmetik paling apik saiki.1. Petro Packaging Company Inc. 2. Kertas M...
    Waca liyane