100g 200g Krim Jar karo Pop-metu Inner Cup bisa dicopot

Katrangan singkat:

Pop-metu Dirancang dipindhah pindho Wall Cream Jar

 


  • Nomer Model: PJ52
  • Kapasitas: 100 g 150 g 200 g
  • Gaya tutup: Screw Cap
  • Bahan: PP utawa PCR
  • lumahing: Natural Matte
  • Aplikasi: Krim, moisturizer, scrub awak
  • Printing: Print pribadi, labeling, hot-stamping
  • Dekorasi: Lukisan warna, plating logam

Detail Produk

Tag produk

100g 200g Krim Jar karo Pop-metu Inner Cup bisa dicopot

Informasi produk

Pop-metu Dirancang dipindhah pindho Wall Cream Jar

Model No. Kapasitas Paramèter
PJ52 100 g Dhiameter 71.5mm Dhuwur 57mm
PJ52 150g Dhiameter 80mm Dhuwur 65mm
PJ52 200 g Dhiameter 86mm Dhuwur 69,5mm

Wadah kosong nyaranake kanggo ndandani jar krim, jar krim rai moisturizing, jar krim SPF, scrub awak, lotion awak

Komponen: Tutup sekrup, cakram, stoples njero, wadhah njaba.

Bahan: 100% bahan PP / bahan PCR

Iki minangka desain sing menarik lan praktis, jar njero bisa dicopot. Pelanggan bisa nyembulake toples njero saka ngisor wadhah njaba sawise kehabisan perawatan kulit lan nggawe cangkir anyar kanthi gampang. Amarga kapasitas gedhe saka seri iki, biasane digunakake minangka wadhah kanggo produk perawatan awak ing provinsi, kaya krim, scrub awak, lendhut, topeng, balm reresik.

Removable Cream Jar
Removable Cream Jar (7)
Removable Cream Jar (2)
cream jar supplier topfeelpack

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita