Botol Sanitizer Tangan Plastik Mini 30ml Bisa Digunakake Kanthi Gantungan Kunci Kulit

Katrangan singkat:

30ml Botol Sanitizer Tangan Kosong sing Bisa Digunakake Ulang kanthi Lengan Pelindung Pemegang Kulit PU lan Gantungan Kunci


  • Model: TB22R30
  • Kapasitas: Botol 30 ml Kab
  • sing duwe: Kulit PU
  • Gantungan kunci: Bisa dicopot
  • warna: Tan, Jambon, Abu-abu, Ireng, Abang, Biru
  • Fitur: Bisa digunakake maneh; gampang digawa; ayu
  • Dianggo: Pake hand sanitizer

Detail Produk

Tag produk

Item

TB22R30

Fitur

1. 30ml botol travel plastik cilik karo wadhah kulit PU, sing bisa gampang didandani ing keychain, tas ransel, tas gym lan tas travel. Praktis, gampang digawa, bisa entuk cairan sing dibutuhake kanthi gampang lan cepet. lan bisa kanthi gampang lan cepet entuk cairan sing dibutuhake.

2. Aman Bahan Awet: Tightly nutup kanggo nyegah bocor, plastik hard lan tas protèktif kulit kanggo nglindhungi safety saka botol, desain flip-top kanggo njaga Cairan resik.

Cara nggunakake:

Kita bakal ngumpul bagean kasebut sadurunge pangiriman, supaya sampeyan bakal nampa produk lengkap! Sampeyan mung kudu mbukak tas poli njaba, sawise njupuk botol, bukak tutupe, lebokake gel sanitizer tangan, lan tutup kanthi bener. Ing bunder keychain, kita duwe desain tassel, sing bisa nambah kaendahan. Ing wektu sing padha, wadhah kulit PU dilengkapi gesper logam, sing tegese sampeyan bisa kanthi gampang ngganti wadhah kulit kanthi warna sing beda-beda utawa nindakake reresik.

Spesifikasi lan Kaluwihan:

Bahan: Kulit PU, botol PET kanthi tutup PP, warna sampanye rantai kunci logam

Bobot produk: 25g

Ukuran Produk : 67 x 27 x 25 mm

Werna: Tan, Pink, Biru Muda, Coklat, Abang, Ireng, Biru Navy

Layanan Simpenan:

1) Kita nyedhiyakake pilihan warna-warni ing saham

2) Ing 15 dina pangiriman cepet

3) MOQ Low diijini kanggo hadiah utawa pesenan toko.

4) pesenan nyawiji werna diijini. Mangga ngandhani informasi warna lan jumlah sing dibutuhake liwat info@topfeelgroup.com. 

hand sanitizar bottle with keychian (7)
hand sanitizar bottle with keychian  (3)

30ml Hand Sanitizer Botol karo Gantungan Kunci

0,9 USD Harga Unit

Ulasan pelanggan

Topfeelpack profesional banget lan ngirim produk kanthi tepat. Matur nuwun! - Rob

Dhukungan pelanggan gedhe. Bisa dipercaya lan sregep. - Plinio

Paket kasebut dibungkus kanthi apik lan biasane kaya sing dipesen. Trista nindakake pakaryan sing apik kanggo nyenengake. Inggih Trista - Mary

Kaya Terakhir Aku Mesen Kualitas 100% Sampurna. Wektu Pangiriman Apik banget ✔️ Dhukungan lan Layanan Pelanggan LUAR BIASA ♥️ ♥️ ♥️ - muhanad

Aku nyaranake layanan kanggo bisnis apa wae.Produk kualitas apik, kiriman cepet lan layanan sing apik! - Laila

Exelente service del vendedor y el producto me encanto! Ya quiero hacer otra orden! - Francheska


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita