Hva er de mest brukte kosmetiske ingrediensene

kosmetikk

 

Når det kommer til kosmetikk er det mange ingredienser som kan brukes, noen er mer vanlige enn andre, mens andre er mer effektive.

Her vil vi diskutere de mest populære kosmetiske ingrediensene, deres fordeler og ulemper.Følg med for å lære mer!

Mest brukte kosmetiske ingredienser
Her er de mest populære kosmetiske ingrediensene og kjemikaliene:

Vann

Vann, også kjent som H₂O, er vanlig, og med god grunn - det er fuktighetsgivende, forfriskende og kan brukes i nesten alle produkttyper.

Enten det er en spray, krem, gel eller serum, er vann ofte en av de første ingrediensene som er oppført i et produkt fordi det spiller en viktig rolle i formuleringen.

Alfa-hydroksysyrer (AHA)
Alfa-hydroksysyrer (AHA) er kjemikalier som finnes i hudpleieprodukter, alt fra antialdringskremer til aknebehandlinger.

Følgende er de vanligste typene AHA i kosmetikk:

Glykolsyre:
Glykolsyre er en naturlig syre utvunnet fra sukkerholdige frukter.

De trenger dypt inn i overflaten av huden din og bryter ned forbindelsene mellom døde hudceller, og øker dermed celleomsetningen og avslører en glødende, sunn hud under.

Melkesyre:
Melkesyre er en organisk forbindelse som spiller en rolle i en rekke biokjemiske prosesser, inkludert glykolyse, fermentering og muskelmetabolisme.Dens kjemiske struktur består av en karboksylsyregruppe og en hydroksylgruppe festet til et karbonatom.

Melkesyre produseres naturlig i kroppen og finnes også i fermentert mat som yoghurt og surkål.

Betahydroksysyre (salisylsyre)
Salisylsyre er en beta-hydroksysyre (BHA) som brukes i kosmetikk for å redusere forekomsten av fine linjer og rynker og forbedre hudens tekstur.

Det virker ved å trenge inn i huden og bryte ned limet som holder døde hudceller sammen.Dette gjør at nye sunne hudceller kommer til overflaten for en jevnere hudfarge.

Hydrokinon

Hydrokinon er en populær ingrediens i kosmetikk fordi det er et effektivt hudlysende middel.Det virker ved å hemme produksjonen av melanin, pigmentet som får huden til å mørkne.

hudpleie

Kojic syre
Kojic acid er en populær ingrediens som finnes i mange hudpleieprodukter.Det brukes ofte for å gjøre huden lysere og redusere forekomsten av solflekker, aldersflekker og annen hyperpigmentering.

Glyserin
Glyserin er en fargeløs, luktfri, søtet væske som brukes som fuktighetsbevarende middel i kosmetikk.Fuktighetskremer er ingredienser som bidrar til å holde huden hydrert ved å tiltrekke og holde på fuktighet.Glyserin brukes også som løsemiddel for andre ingredienser.

Retinol
Retinol er en type vitamin A som bidrar til å øke celleomsetningen, og dermed redusere forekomsten av rynker og aldersflekker.

Det stimulerer også kollagenproduksjonen, noe som bidrar til å holde huden ungdommelig og elastisk.I tillegg hjelper retinol med å åpne porene og bekjempe urenheter.

hudpleie

Formaldehyd
Kosmetikk er et av de mest brukte produktene som inneholder formaldehyd.Dette er et kjemikalie som brukes i mange husholdnings- og skjønnhetsprodukter, inkludert kosmetikk.Det er også et kjent kreftfremkallende for mennesker.

Selv om det finnes i små mengder i mange produkter, kan det være giftig ved innånding eller kontakt med huden.Når du handler sminke, se etter produkter merket "fri for formaldehyd."

L-askorbinsyre (vitamin C)
L-askorbinsyre eller vitamin C er en av de mest brukte ingrediensene i verden.

Det er en kraftig antioksidant som bidrar til å beskytte huden mot miljøskader og spiller en rolle i kollagenproduksjonen.

Niacinamid (vitamin B3)
Niacinamid finnes i mange hudpleieprodukter, inkludert anti-aldringsprodukter, behandling av akne og rosacea og lysere hudpigmentering.

Selv om du kanskje tror du trenger en grad i kjemi, bidrar alle disse ingrediensene til å forbedre utseendet til huden vår.

Alkohol
Alkohol brukes som leveringsmiddel for andre ingredienser.Den fordamper raskt og har en uttørkende effekt på huden, så den kan brukes i produkter som tonere.Den har også antibakterielle egenskaper, noe som betyr at den kan bidra til å forhindre at bakterier vokser i produktet.

Alkohol kan også bidra til å lette penetrasjonen av aktive ingredienser i huden.Når den påføres lokalt, bryter den ned barrieren som hindrer ingrediensene i å nå de indre lagene av huden.Dette muliggjør mer effektiv levering av disse ingrediensene.

For å konkludere
Så hvis vi går tilbake til det opprinnelige spørsmålet, vil noen bli overrasket over å høre at det faktisk er vann!

Vann har mange fordeler for huden:

Den hjelper til med å holde huden hydrert og fuktet, og hjelper til med å forhindre tørrhet, flassing og irritasjon.
Det hjelper også med å fylle huden, slik at den ser fyldigere og yngre ut.
Det kan bidra til å fjerne giftstoffer og urenheter fra huden.

Ikke bare har vann mange fordeler for huden, det er relativt billig og enkelt å finne.Så hvis du ønsker å forbedre hudpleierutinen din, sørg for å begynne med vannbaserte produkter.

Call us today at +86 18692024417 or email info@topfeelgroup.com

Vennligst fortell oss din forespørsel med detaljer, og vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.På grunn av tidsforskjell kan svaret noen ganger være forsinket, vennligst vent tålmodig.Hvis du har et presserende behov, vennligst ring til +86 18692024417

Om oss

TOPFEELPACK CO., LTD er en profesjonell produsent, spesialisert på FoU, produksjon og markedsføring av kosmetikkemballasjeprodukter.Vi reagerer på den globale miljøverntrenden og inkorporerer funksjoner som "resirkulerbar, nedbrytbar og utskiftbar" i flere og flere tilfeller.

Kategorier

Kontakt oss

R501 B11, Zongtai
Kulturell og kreativ industripark,
Xi Xiang, Bao'an Dist, Shenzhen, 518100, Kina

FAX: 86-755-25686665
TLF: 86-755-25686685

Info@topfeelgroup.com


Innleggstid: 26. september 2022