Pa'u Tele mai Topfeelpack ia Setema Fa'atauga Fa'afiafiaga

%
Ta'ese

Ioe, o le toe fa'alauiloa faaletausaga ia Setema.

 

O lenei tausaga, sa matou auai i le Polokalame Fetu a Alibaba.Ose mea na tupu e aofia ai le 10 kamupani sili ona lelei o loʻo faʻatautaia le PK mo le faʻatinoina o le faʻatupulaia o faʻatauga.

 

E ala i lenei ituaiga o gaioiga, faʻamalositino le faʻatulagaina o le aufaigaluega pulega a le kamupani ma faʻaosofia le faʻaosofia o le au faʻatau.

 

I lenei mea, o le faʻamoemoega o le faʻatinoga o Setema na matou faʻatulagaina o le aofaʻi o masina e tolu talu ai.Ina ia faʻaosofia tagata faigaluega ma tuʻuina atu i tagata faʻatau faʻamanuiaga moni, o le a matou tuʻuina atu faʻaitiitiga malosi.
1. Matou te saunia nisi o oloa masani i faʻatauga e faʻafetaui ai manaʻoga o tagata faʻatau mo faʻatonuga vave.Ioe, afai e manaʻomia e tagata faʻatau le faʻatau i se aofaiga maualalo e faʻataʻitaʻi ai a latou afifiina poʻo le maketi mo mea tau paʻu, e mafai e le nofoaga ona ausia lenei mea.
2. O le a matou faʻalauiloa oloa fou ma tuʻuina atu faʻaitiitiga moni.E tusa ai ma mea eseese, o le a 5% faʻatau atu i le 20%.
3. Fa'aaoga se fa'ata'ita'iga tau totogi maualalo, e pei o le 10%, 20%, 30% le taimi e totogi ai tupe nai lo le 50% tupe teu ma le 50% a'o le'i fa'atauina.

 

Ole taimi fa'atapula'a o nei fa'aitiitiga e amata mai ile aso 1 o Setema i le aso 30 o Setema.Afai e te manaʻomia le faʻatauina o mea teuteu teuteu, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi i matou i se taimi vave e mafai ai!

 

O oloa auai e aofia aifagu fou e leai se ea, fagu meamea PCR, fagu shampoo, fagu suauu taua, ma fagu lotion.

 

Contact info@topfeelgroup.com know more

Ata Au


Taimi meli: Aukuso-26-2021