Le Fa'agasologa o le Fa'atosinaina o Pusa ma le Taua ole Cutline

Le Fa'agasologa o le Fa'atosinaina o Pusa ma le Taua ole Cutline

Fa'atekinolosi, atamai, ma fa'ainisinia gaosiga e fa'aleleia atili ai le lelei o le gaosiga ma sefe le taimi ma tau.E tutusa foi le moni mo le gaosiga o pusa afifi.Sei o tatou tilotilo i le faagasologa o le gaosiga o pusa pusa:

1. Muamua lava, e tatau ona tatou tipiina le pepa faʻafefe i se pepa faʻapitoa mo le gaosiga.

2. Ona tuu lea o le pepa i luga o le masini lomitusi atamai mo le lolomiina.

3. O le oti-oti ma le creasing faagasologa o se sootaga taua i le faagasologa o le gaosiga.I totonu o lenei soʻotaga, e manaʻomia le faʻaogaina o le dielie, afai e le saʻo le dielie, o le a matua afaina ai le oloa maeʻa o le pusa afifi atoa.

4. Mo le faʻapipiʻiina o le pepa i luga, o lenei faiga o le puipuia lea o le pusa afifi mai le maosi.

5. Tuu le pepa pepa i luga ole laiga i lalo ole manipulator, ma faia se faasologa o faiga e pei o le faapipii pusa, ina ia sau i fafo le atigipusa faʻapipiʻi.

6. O le laina faʻapotopotoga e feaveaʻi pusa faʻapipiʻi masani i le tulaga o le masini faʻapipiʻi otometi, ma tuʻu ma le lima pusa faʻapipiʻi i luga o le faʻapipiʻiina, amata le masini, ma o le masini faʻapipiʻi faʻasolosolo e taʻitaʻia i le itu umi, gaugau i le itu umi. , lolomi le itu puʻupuʻu o le ato paʻu, ma oomi le pulu, o le a faʻapipiʻi e le masini pusa i luga o le laina faʻapotopotoga.

7. Mulimuli ane, QC tu'u le pusa afifi i le itu taumatau, gaugau i pepa malo, fa'amama le kelu, ma iloa mea leaga.

Pusa pepa pito i luga

E tatau ona tatou gauai atu i nisi o auiliiliga i le faagasologa o le faia o le pusa afifi.O faʻafitauli masani e manaʻomia ai lo tatou gauai:

1. Fa'alogo lelei i le pito i luma ma tua o le pepa i luga o le pepa i le taimi o le ta'iala tipi, ina ia puipuia ai le pepa i luga mai le le pasia o le kelu ma mafua ai ona matala le kelu i le itu o le pusa.

2. Faʻalogo lelei i le maualuga ma le maualalo o tulimanu pe a faʻapipiʻi le pusa, a leai o le a faʻaleagaina le pusa pe a oomi i luga o le masini fai.

3. Faʻaeteete ia aua neʻi i ai se kelu i luga o pulumu, laau, ma spatulas pe a i luga o le masini faʻapipiʻi, lea o le a mafua ai foi ona matala le kelu i le itu o le pusa.

4. O le mafiafia o le kelu e tatau ona fetuunai e tusa ai ma pepa eseese.E le fa'atagaina ona fa'asusu le kelu po'o le vai-fa'asa'o le si'osi'omaga kelu paepae i luga o nifo.

5. E tatau foi ona gauai atu i le mea moni e faapea o le pusa afifiina e le mafai ona i ai ni pito gaogao, kelu avanoa, faailoga kelu, maanuminumi taliga, tulimanu pa, ma skew tulaga tetele (o le tulaga o le masini e seti i le pe tusa ma le 0.1MM sili atu pe toesea. ).

I le faagasologa atoa o le gaosiga, aʻo leʻi gaosia le pusa afifi, e tatau ona faʻataʻitaʻiina se faʻataʻitaʻiga ma se naifi, ona faʻaauau lea i le gaosiga tele pe a uma ona faʻamaonia e leai se faʻafitauli.I lenei auala, e mafai ona aloese mai mea sese i le tipi tipi ma suia i le taimi.O le uiga lea o su'esu'ega e mafai ai ona fai lelei le pusa afifi.


Taimi meli: Ian-05-2023