Tabung Kosmetik Plastik Tebu Daur Ulang 100% Bisa Dibusak

Katrangan singkat:

Tabung Kosmetik Plastik Biodegradable


  • Tipe: Tabung Kosmetik Kab
  • Nomer Model: TU06
  • Kapasitas: Customized
  • nglamar: Krim, pembersih rai, lotion awak, gel kelembapan
  • Printing: Silkscreen printing, offset printing, hot-stamping
  • warna: Adat Pribadi
  • Fitur: 100% Plastik Daur Ulang
  • Bahan: Tebu & PE

Detail Produk

Tag produk

100% Tabung Kosmetik Plastik Biodegradable Tebu Daur Ulang

Bahan: TU03 Tabung Bioplastik Tebu, 100% bahan baku

Panggunaan Kometik: Perawatan Kulit, Pembersih Wajah, Krim, Krim Mata, Krim BB, Foundation Cair

Kapasitas tabung: Ukuran / kapasitas tabung bisa disesuaikan. Miturut kapasitas tabung lan syarat diameteripun beda, kita bakal menehi dawa tabung cocog. Angka ing ngisor iki minangka standar diameter tabung kosmetik.

Pencocokan Penutupan:Tabung kasebut bisa dicocogake karo tutup sekrup, tutup flip, tutup cakram, pompa tanpa udara miturut kabutuhan sampeyan. Kita duwe luwih saka 1,000 tutup gaya kanggo pilihan

 

Topfeelpack 100% Recycled Sugarcane Biodegradable Plastic Cosmetic Tube
Sugarcane degradable cosmetic tube (3)
Sugarcane degradable cosmetic tube (1)
Sugarcane degradable cosmetic tube (6)
Tabung Biodegradable Tebu
Tabung Biodegradable Tebu

Tabung tebu utawa tabung bioplastik minangka jinis kemasan sing ramah lingkungan, saengga cocog kanggo kosmetik alami sampeyan; jejak karbon tabung tebu 50% luwih apik tinimbang tabung PE tradisional.

Yen tabung kosmetik kosong, konsumen bakal daur ulang tabung kasebut kanthi cara sing padha karo tabung plastik PE tradisional. Tabung tebu Topfeelpack minangka alternatif sing ramah lingkungan kanggo tabung PE standar lan menehi alangan kualitatif, dekorasi utawa karakteristik daur ulang sing padha.

bioplastic material for cosmetic tube

Kirimi pitakon babagan tabung kosmetik! info@topfeelgroup.com


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita