Tabung Kosmetik Kertas Kraft Tahan Air Ramah Lingkungan

Katrangan singkat:

Sustainable Kraft Paper Squeeze Tabung Kosmetik


  • Tipe: Tabung Kosmetik Kab
  • Nomer Model: TU07
  • Kapasitas: Customized
  • nglamar: Krim, pembersih rai, lotion awak, gel kelembapan
  • Printing: Silkscreen printing
  • warna: Warna kayu
  • Fitur: Waterproof, Sustainable
  • Bahan: Kertas Kraft & PE

Detail Produk

Tag produk

Tabung Kosmetik Kertas Kraft Tahan Air Ramah Lingkungan

Item: TU07 tabung kosmetik kertas kraft (Kemasan Lestari)

Panggunaan Kometik: Cocog kanggo Kosmetik, Perawatan Pribadi, Perawatan Oral lan pasar Pangan.

ukuran: saka Ø35mm & Ø50mm cilik utawa luwih, selaras ukuran Panjenengan. Kirimi pitakon kanthi kapasitas sing dibutuhake! info@topfeelgroup.com

Pilihan dekorasi: flexo printing, silkscreen printing.

Pencocokan Penutupan:Tabung kasebut bisa dicocogake karo tutup sekrup, tutup flip, tutup cakram, pompa tanpa udara miturut kabutuhan sampeyan. Kita duwe luwih saka 1,000 tutup gaya kanggo pilihan

 

paper tube supplier
paper tube supplier
Kraft paper cosmetic tube (4)
Kraft paper cosmetic tube (3)
Kraft paper cosmetic tube (1)
Waterproof Kraft Paper Squeeze Tabung Kosmetik
Waterproof Kraft Paper Squeeze Tabung Kosmetik

Kemasan tabung kosmetik kardus khusus digawe saka bahan mentah kertas Kraft daur ulang 40% lan lapisan plastik anti banyu. Kraft warna kayu (alami) duwe struktur laminate lan sertifikasi FSC.

Kanthi cara iki, kita bisa nyuda panggunaan plastik lan ngganti nganggo kertas sing ramah lingkungan. Werna tabung kertas kraft ora bisa diganti, nanging kita bisa nyithak warna liyane kanggo ngatur gaya merek LOGO sampeyan. Amarga lapisan njero dilindhungi dening lapisan poli, wewangian lan khasiat perawatan kulit bakal luwih awet.Kraft paper - Wikipedia

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita