Botol Shampoo Boston PET PCR kanthi Pompa Tanpa Logam

Katrangan singkat:

Botol Shampoo Boston PET PCR kanthi Pompa Tanpa Logam


  • Nomer Model: TB07-1
  • Kapasitas: 300ml 400ml 500ml
  • Gaya tutup: Pompa tanpa logam
  • Bahan: PET-PCR
  • lumahing: Kilap alami
  • Aplikasi: Shampoo, kondisioner, body lotion, gel, cuci tangan
  • Printing: layanan pribadi
  • Dekorasi: Lukisan matte warna, plating logam

Detail Produk

Tag produk

PET-PCR Boston Shaped Blowing Bottle 200ml 300ml 400ml 500ml

Pompa kasebut dibentuk kanthi riset lan pangembangan gaya bebas logam paling anyar ing 2021. Kasedhiya ing 200ml, 300ml, 400ml, 500ml 1000ml TB07 Botol Shampoo Boston.

Ing mockup ing ngisor iki, sampeyan bisa nemokake manawa tombol kanthi lengen pundhak duwe spring plastik kaya tabung organ. Materi kasebut yaiku TPE, materi kasebut yaiku TPE, sing nduweni elastisitas lan resistensi sing apik.

Lan uga, struktur plastik padha karo materi PET, supaya iku apik banget kanggo daur ulang, donot kudu misahake.

 

Kita cocog karo model botol TB07, yaiku kemasan botol sing klasik banget ing perawatan kulit lan industri rumah tangga. Cocog kanggo moisturizer, body lotion, shower gel, cuci tangan, produk sampo. 

Lan iku item Top Sale perusahaan kita karo yuta ekspor saben taun.

Warta sing paling penting sing dicoba karo materi PCR lan PLA lan entuk sukses yaiku. 

 

Yen sampeyan kasengsem ing pompa iki nanging pengin luwih akeh pilihan botol, kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem cetakan persegi, silinder, utawa khusus kanggo sampeyan.

Kemasan kosmetik tanpa spring logam minangka tren anyar. Pabrik lan merek ODM butuh jinis botol pompa sing gampang dilebokake ing sistem daur ulang tanpa ngurutake. Wigati dicathet yen sampeyan bisa ndeleng rong pompa bahan mono sing beda ing video kasebut. Siji jinis spring digawe kaya tabung organ lan diselehake ing njaba, nalika liyane ana ing njero pompa.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita