30g 50g PCR Press Cream Case Wadah Krim Kosmetik Jar

Katrangan singkat:

30g 50g PCR Press Cream Case Wadah Krim Kosmetik Jar


  • Nomer Model: PJ51
  • Kapasitas: 30g 50g
  • Gaya tutup: Disk (tanpa pompa)
  • Bahan: 100% pp
  • lumahing: Gloss alami, nampa dekorasi
  • Aplikasi: Krim, gel moisturizer
  • warna: ngatur warna pantone
  • Dekorasi: Hot-stamp, Label Transfer Panas, Anodized, UV metalized, Emboss, Deboss, Semprotan Rampung

Detail Produk

Tag produk

Pencet Jar Krim Tanpa Air Tanpa Pompa

Informasi produk

toples krim kosmetik, toples krim, toples krim plastik, grosir toples krim, toples tanpa udara, toples kosmetik, pemasok kasus make up

Item No. Kapasitas Paramèter Rincian packing
PJ51 30 g φ63.5mm x 42mm

Cap: 47*33*310 cm, 360 pcs/ctn 

Tekan disk: 47*33*300cm, 700pcs/ctn

30g Jar: 47*33*33cm, 192pcs/ctn

50g Jar: 47*33*31cm, 144pcs/ctn

PJ51 50g φ63.5mm x 50.5mm

Komponen: tutup sekrup, jar, piston, disk

Bahan: 100% bahan PP / bahan PCR

30g 50g airless cream jar
30g 50g cream jar

Iki minangka kasus kosmetik sing diprodhuksi dening cetakan pelari panas. Iki tegese ora ana bahan muncung lan ora perlu diproses pasca, supaya kabeh proses ngecor kanthi otomatis, ngirit wektu kerja lan ningkatake efisiensi kerja. banjur,wektu pangiriman bisa luwih cepet. Mangga kirim inquity menyang info@topfeelgroup.com

Topfeelpack nggunakake 100% bahan plastik PP tinimbang campuran macem-macem bahan (kayata ABS, Acrylic), sing ndadekake jar PJ51 30g 50g luwih aman, lan sing luwih penting, uga bisa nggunakake bahan daur ulang PCR!

Kepala pompa lan piston ora ana maneh peran penting ing sistem tanpa udara. Jar krim iki mung nduweni segel cakram tipis tanpa sumber logam, saengga wadhah iki bisa didaur ulang bebarengan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita