Botol Pompa Shampoo Mousse Facial Foam Cleanser Pria

Katrangan singkat:

Grosir 100ml 120ml 150ml 180ml botol pump foaming plastik kosong. Iku pilihan apik kanggo perawatan kulit wong. Bisa uga digunakake kanggo pembersih bulu mata, sampo lan mousse pasuryan produk. Werna, dekorasi lan percetakan sing disesuaikan minangka dhukungan


  • Nomer Model: PL24
  • Kapasitas: 100ml 120ml 150ml 180ml
  • Gaya tutup: Pompa busa
  • Bahan: Bahan PP lan PET
  • lumahing: Gloss alami, nampa dekorasi
  • Aplikasi: Pembersih rai pria, pembersih bulu mata, sampo bulu mata, Moisturizing Mousse, perawatan dental, krim dental,
  • warna: Warna Pantone Panjenengan
  • Dekorasi: Hot-stamp, Label Transfer Panas, Anodized, UV metalized, Emboss, Deboss, Semprotan Rampung

Detail Produk

Tag produk

Botol Pompa Mousse Foamer

Informasi produk

Grosir Mousse Foamer Pump Supplier

botol busa bulu mata/botol pompa mousse foamer/Botol Pompa Mousse/botol sampo/botol krim oral/botol pembersih bulu mata
Item No. Kapasitas Paramèter
PL24 120ML 45 MM * 83 MM
PL24 150ML UKURAN 45 MM * 110 MM
PL24 180ML UKURAN 45 MM * 131 MM

 

Bentuk produk iki meh padha karo kita botol airless TA06. (Telusuri ing / klik menyang situs web kita!)

Ing sawetara taun kepungkur, wong asring mikir yen TA06 minangka botol busa amarga desain sirah sing lemu. saiki,Botol busa PL24 teka menyang kang, matt ireng, Candy werna bisa nggawe banget khas.

 

foam pump bottle supplier 2
eyelash foam pump bottle (3)
eyelash foam pump bottle (2)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita