Jar Krim Putih lan Ireng Klasik 50ml

Katrangan singkat:

Sing paling populer saka jar krim 50ml iki yaiku desain warna ireng lan putih klasik, yen sampeyan pengin nggawe tandha sapi, kita bisa nyithak. Bisa uga warna khusus liyane kanthi dekorasi injeksi lan semprotan.


  • Nomer Model: PJ54
  • Kapasitas: 50g
  • Gaya tutup: Disk lan Screw Cap
  • Bahan: 100% pp
  • Fitur: Permukaan garis vertikal
  • Aplikasi: Krim, gel, topeng, lempung
  • warna: ngatur warna pantone
  • Dekorasi: Hot-stamp, Label Transfer Panas, Anodized, UV metalized, Emboss, Deboss, Semprotan Rampung

Detail Produk

Tag produk

Topfeel spesialisasi ing produksi lan dodolan macem-macem kemasan kosmetik. We nyedhiyani stamping panas selaras, printing layar sutra, lukisan, frosted, Labeling, electroplating, etc Werna tutup lan jar bisa nyuntikaken adat. Ing njero tutup ngemot bantalan katun bertekstur kanggo mesthekake sesak antarane tutup lan jar.

cream jar 50ml (5)

Informasi produk

50g wadhah kosmetik / 50g krim jar / 50g bocah krim jar / desain klasik jar krim / jar putih lan ireng
Item No. Kapasitas Paramater Bahan
PJ54 50g H57.7 X D66 MM Kabeh digawe saka bahan PP

Komponen: tutup sekrup, jar, piston, disk

Bahan: 100% bahan PP / bahan PCR

Umume ditrapake kanggo krim pelembab 50mg, topeng mata, topeng rai, lempung, krim rai bocah, lsp.

 

Yen kasengsem ing, please send kita priksaan utawa njaluk sampel free kanggo info@topfeelgroup.com kanggo mriksa.

cream jar 50ml (3)
cream jar 50ml (4)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita