Sunblock Sunblock Sunblock Mouth Tube CC Cream White Tube

Katrangan singkat:

Botol putih berkualitas tinggi kanthi tutup perak sing padhang. Bahan botol tahan korosi. Umume ditrapake kanggo kosmetik 30ml, produk perawatan kulit, krim mata, gel utawa kit perjalanan. 


  • Nomer Model: PB04
  • Kapasitas: 30 ml
  • Aksesoris: Steker Mouse Runcing, manik-manik baja tahan karat
  • Bahan: PP, ABS, PETG
  • Panutup: Topi tebal
  • Aplikasi: Primer, tabir surya, foundation, makeup base
  • warna: Warna Pantone Panjenengan
  • Dekorasi: Stempel panas, label Transfer Panas, metalisasi UV, Rampung Semprotan

Detail Produk

Tag produk

Sunblock Sunblock Sunblock Mouth Tube CC Cream White Tube

Informasi produk

Grosir Sunscreen CC Cream Putih Tube Supplier

Botol Foundation / Tabung Makeup / Tabung Mulut Menunjuk / Tabung CC Cream / Tabung Putih / Botol foundation 30ml
Item No.  Kapasitas Paramater Bahan
PB04 30 ml H134.5 * 23.3 * 32.5 MM PETG, PP, ABS

Kanthi tutup multi-lapisan, nalika sampeyan nyekel botol iki ing tangan sampeyan, bobote bakal nggawe sampeyan rumangsa duwe tekstur kanthi kualitas dhuwur.

Amarga desain wangun klasik lan unik, sampeyan kudu ngadeg munggah utawa sijine ing sisih. Botol / tabung putih bisa disesuaikan karo warna sing dikarepake.

Yen kasengsem ing, please send kita priksaan utawa njaluk sampel free kanggo info@topfeelgroup.com kanggo mriksa.

sunblock bottle supplier (5)
sunblock bottle supplier (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita