Botol Foundation Cairan PETG Ireng Ireng nggantheng

Katrangan singkat:

Botol Foundation Cairan PETG Kualitas Tinggi; Botol Kosmetik Ireng nggantheng kanthi tutup mengilap; 30ml Botol Krim Kontrol Warna; Botol Primer 30ml, Botol Krim Cakupan Penting


  • Nomer Model: PB01
  • Kapasitas: Botol 30 ml Kab
  • Aksesoris: Steker Mouse Runcing, manik-manik baja tahan karat
  • Bahan: PP, PETG
  • Fitur: Wangun ora teratur
  • Aplikasi: Primer, tabir surya, foundation, krim make up
  • warna: Warna Pantone Panjenengan
  • Dekorasi: Label, utawa printing ing tutup

Detail Produk

Tag produk

30ml PETG Blowing Botol kanggo Make-up

Item Kapasitas Paramèter Bahan

PB01

30 ml

H85,5 x 33 x 44,5 mm

Tutup: PP                   Plug: PP                  Botol: PETG         304 manik-manik stainless steel

Wiwit botol iki digawe saka bahan PTEG, bahan kasebut nduweni resistensi kimia sing apik banget lan Awet kanggo produk kosmetik.

Bisa dadi warna apa wae, kayata transparan, ireng, biru, oranye, matte, mengilap utawa warna pantone sampeyan.

Nalika digawe transparan, bisa nuduhake bahan njero. Ing wektu sing padha, amarga tutup iki dirancang ing lapisan kaping pindho, visual lan tactile apik kanthi kualitas sing paling apik.

Cocog kanggo dhasar cair, primer, basis dandanan, sunblock lan produk kosmetik warna liyane, kayata

 

rincian liyane

30ml liquid foundation bottle (7)
30ml liquid foundation bottle (1)

Desain botol dhasar pra-dandanan PB02 lan PB01 iki meh padha, nanging duwe rong bedane.

Kapasitas PB01 yaiku 30ml, lan PB02 yaiku 40ml. PB01 nduweni permukaan sing alus lan mlengkung, lan tutup lan botol PB02 iki duwe wangun facet.
30ml liquid foundation bottle (5)

Botol Foundation Rekomendasi Liyane

Pabrik

bengkel GMP

ISO 9001

1 dina kanggo drawing 3D

3 dina kanggo prototipe

Waca liyane

Kualitas

Konfirmasi standar kualitas

Inspeksi kualitas kaping pindho

Layanan testing pihak katelu

laporan 8D

Waca liyane

Layanan

Solusi kosmetik siji-mandeg

tawaran Nilai-ditambahake

Profesional lan Efisiensi

Waca liyane
CETIFICATE
EXHIBITION

Pitakonan sing Sering Ditakoni

Apa MOQ sampeyan?

Kita duwe syarat MOQ sing beda adhedhasar barang sing beda amarga cetakan lan prabédan produksi. Ing sawetara MOQ biasane saka 5,000 kanggo 20,000 bêsik kanggo supaya selaras. Uga, kita duwe sawetara item Simpenan sing karo MOQ LOW lan malah NO requirement MOQ.

Pira regane sampeyan?

Kita bakal ngutip rega miturut item Mould, kapasitas, dekorasi (werna lan percetakan) lan jumlah pesenan. Yen sampeyan pengin rega persis, please menehi kita rincian liyane!

Apa aku bisa njaluk conto?

mesthi! kita ndhukung pelanggan kanggo takon conto sadurunge pesenan. Sampel siap ing kantor utawa gudang bakal diwenehake gratis!

Apa Liyane Ngomong

Supaya ana, kita kudu nggawe klasik lan ngirimake katresnan lan kaendahan kanthi kreatifitas tanpa wates! Ing taun 2021, Topfeel wis nindakake meh 100 set cetakan pribadi. Tujuan pembangunan yaiku "1 dina kanggo nyedhiyakake gambar, 3 dina kanggo ngasilake protipe 3D ", supaya pelanggan bisa nggawe keputusan babagan produk anyar lan ngganti produk lawas kanthi efisiensi dhuwur, lan adaptasi karo owah-owahan pasar. Yen sampeyan duwe ide anyar, kita seneng mbantu sampeyan entuk bareng!

Kemasan kosmetik sing apik, bisa didaur ulang, lan degradasi minangka tujuan sing ora ana gandhengane

Nelpon kita dina iki ing +86 18692024417 utawa email info@topfeelgroup.com

Mangga ngandhani pitakon sampeyan kanthi rincian lan kita bakal bali maneh sanalika bisa. Amarga beda wektu, kadhangkala respon bisa uga telat, mangga ngenteni kanthi sabar. Yen sampeyan duwe kabutuhan mendesak, hubungi +86 18692024417

Babagan Kita

TOPFEELPACK CO., LTD minangka produsen profesional, khusus ing R&D, manufaktur lan pemasaran produk kemasan kosmetik. Kita nanggapi tren perlindungan lingkungan global lan nggabungake fitur kayata "bisa didaur ulang, bisa didegradasi, lan bisa diganti" dadi luwih akeh.

kategori

Hubungi Kita

R501 B11, Zongtai
Taman Industri Budaya lan Kreatif,
Xi Xiang, Bao'an Dist, Shenzhen, 518100, China

FAX: 86-755-25686665
Telpon: 86-755-25686685

Info@topfeelgroup.com


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita