Facet Forms Sunblock Botol Oranye Bule Make Up Base Tube Botol

Katrangan singkat:

Iki minangka botol plastik 40ml sing diunekake kanthi gloss alami ing permukaan. Tutup lan awak botol ana ing desain wangun facet, kanthi plug cangkem sing runcing. Awak digawe saka materi PETG, kang nduweni kaluwihan saka resistance impact dhuwur, resistance suhu lan umur dawa. Cocog kanggo dhasar cair, primer, dhasar dandanan, sunblock lan produk kosmetik warna liyane.


  • Nomer Model: PB02
  • Kapasitas: 40 ml
  • Aksesoris: Steker Mouse Runcing, manik-manik baja tahan karat
  • Bahan: PP, PETG
  • Fitur: Tutup lan botol karo wangun Facet
  • Aplikasi: Primer, tabir surya, foundation, krim make up
  • warna: Warna Pantone Panjenengan
  • Dekorasi: Stempel panas, label Transfer Panas, metalisasi UV, Rampung Semprotan

Detail Produk

Tag produk

Facet Forms Sunblock Botol Oranye Bule Make Up Base Tube Botol

Informasi produk

Supplier Botol Dasar Makeup Sunblock

Botol Sunblock/ Tabung Dasar Makeup/ Botol Dasar Makeup/ Botol Sunblock Oranye/ Botol Sunblock Biru
Item No.  Kapasitas Paramater Bahan
PB02 40 ml H85,5 x 33 x 44,5 mm Tutup: Plug PP: Botol PP: PETG         304 manik-manik stainless steel

Desain botol dhasar pra-dandanan PB02 lan PB01 iki meh padha, nanging duwe rong bedane.

Kapasitas PB01 yaiku 30ml, lan PB02 yaiku 40ml. PB01 nduweni permukaan sing alus lan mlengkung, lan tutup lan botol PB02 iki duwe wangun facet.
PB02 make up base bottle (7)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita