Botol Foundation Cairan Primer Kosong Oval Flat 50ml

Katrangan singkat:

Botol warata 50ml dicocogake karo desain pasuryan berlian tutup ganda. Sawise electroplating, tekstur visual produk dadi luwih apik.. Awak digawe saka bahan PETG, sing nduweni kaluwihan saka resistance impact dhuwur, resistance suhu lan umur dawa. Nampa kustomisasi warna. Sampel ing gambar yaiku tutup emas lan perak sing padhang, dicocogake karo cetakan injeksi oranye putih lan jenuh banget


  • Nomer Model: PB03
  • Kapasitas: 50 ml
  • Aksesoris: Steker Mouse Runcing, manik-manik baja tahan karat
  • Bahan: PP, PETG
  • Fitur: tutup diamond
  • Aplikasi: Primer, tabir surya, foundation, krim make up
  • warna: Warna Pantone Panjenengan
  • Dekorasi: Stempel panas, label Transfer Panas, metalisasi UV, Rampung Semprotan

Detail Produk

Tag produk

Facet Forms Sunblock Botol Oranye Bule Make Up Base Tube Botol

Informasi produk

Grosir Pre-makeup Cream Botol Primer Tube Supplier

Botol Primer / Botol Foundation Cairan / Tabung Primer / Botol Sunblock / Botol Foundation / Botol Tutup Berlian
Item No.  Kapasitas Paramater Bahan
PB03 50 ml H99,5 x 24 x 41,5 mm Tutup: Plug PP: Botol PP: PETG          304 manik-manik stainless steel

 Kanthi tutup multi-lapisan, nalika sampeyan nyekel botol iki ing tangan sampeyan, bobote bakal nggawe sampeyan rumangsa duwe tekstur kanthi kualitas dhuwur.

Tutup tengah nduweni desain potongan berlian lan tutup njaba transparan, sing mengkilat banget. Kita ndhukung kustomisasi warna pribadi lan logo merek.

Yen kasengsem ing, please send kita priksaan utawa njaluk sampel free kanggo info@topfeelgroup.com kanggo mriksa.

40ml oval bottle for primer (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita