Waluh Warna Eco-loropaken Baby Cream PP Moisturizing Cream Jar

Katrangan singkat:

Werna waluh sing bisa disesuaikan, wadhah krim bayi sing lucu, jar krim moisturizing 50ml, jar lotion lapisan kaping pindho kanthi desain garis-garis. Bahan kasebut cedhak karo alam lan bisa didaur ulang. Dhukungan logo khusus


  • Nomer Model: PJ53
  • Kapasitas: 50g
  • Gaya tutup: Disk lan Screw Cap
  • Bahan: 100% pp
  • Fitur: Permukaan garis vertikal
  • Aplikasi: Krim Bayi
  • warna: ngatur warna pantone
  • Dekorasi: Hot-stamp, Label Transfer Panas, Anodized, UV metalized, Emboss, Deboss, Semprotan Rampung

Detail Produk

Tag produk

Waluh Warna Eco-loropaken Baby Cream PP Moisturizing Cream Jar

Informasi produk

Toples krim 50ml / Toples Krim Bayi / Toples Krim Labu / Toples Krim Pelembab / Toples Krim Bayi Ramah Lingkungan / toples krim bocah / toples krim oramge / toples krim kuning / ajr krim putih

Item No.  Kapasitas Paramater Bahan
PJ53 50g H59.7 X D67 MM Kabeh digawe saka bahan PP

Komponen: tutup sekrup, jar, piston, disk

Bahan: 100% bahan PP / bahan PCR

Jar karo sudhut sing ora cetha biasane dadi pilihan pisanan merek kanggo toples krim kulit bocah. Fitur khusus yaiku permukaane ditutupi garis vertikal, sing gampang dicekel bocah.

Sampeyan bisa nempel LOGO ing kothak tengah! Iki fleksibel.

Iki tegese sampeyan bisa nyelehake logo sampeyan ing botol krim unik sing ora puas karo garis vertikal. Lan logo sing beda. Saliyane teknologi layar sutra, kita ndhukung label khusus. Contone, yen sampeyan pengin nggunakake toples 50ml iki kanggo produk perawatan kulit kanthi fungsi sing beda, label kanthi isi sing beda bakal mbantu sampeyan mbedakake. Iki minangka cara sing murah kanggo nguji pasar.

Baby moisturizer cream jar PJ53 (6)
Baby moisturizer cream jar PJ53 (2)
Peranan Supplier ing Branding Kemasan
Peranan Supplier ing Branding Kemasan

Ana sawetara industri ing kana kanthi potensial kanggo ngembangake pelanggan sing setya lan angel kaya kaendahan lan kosmetik. Produk kecantikan minangka pokok ing lemari ing saindenging jagad; apa wong arep kanggo "Aku tangi munggah kaya iki" dipikir utawa avant garde "dandanan iku seni sing nyandhang ing pasuryan", mung bab paling wong nggunakake produk kaendahan ing saben dina.

Artikel Carane Desain Kemasan Kosmetik: Pandhuan Ultimate kasebut: Yen sampeyan pengin packaging dadi pisanan weruh saka customer kaendahan mati-hards. Kaping pisanan, kudu narik kawigaten lan nyatakake kabutuhan pelanggan, supaya bisa milih saka rak-rak utawa toko online sing nggumunake. Iki minangka bagean penting saka peluncuran produk, sing diarani kemasan merek.

Kemasan merek menehi wawasan babagan carane sukses nggawe merek strategis liwat desain. Nalika desain lan kemasan bisa bebarengan, merek kasebut bakal munggah saka produk dadi ekspresi gaya urip konsumen. Kemasan merek nyedhiyakake informasi babagan inovasi lan desain kanggo pamilik merek, desainer, pemasok lan pemasar kanthi nyakup topik, tren lan warta sing ana gandhengane karo kemasan produk konsumen.

Minangka supplier, apa sing bisa ditindakake kanggo para pelanggan? Contone, yen sampeyan pengin miwiti a krim anak ing lodhong, nanging sampeyan ora duwe idea apik bab packaging, sampeyan bisa ngomong kita pasar, konsep account lan malah sawetara rega produk. Kita bakal milih unsur desain merek sampeyan, gabungke pengalaman kepungkur lan riset pasar kanggo menehi rekomendasi kasus kasebut, yen sampeyan duwe gaya sing disenengi, kita bakal ngrancang miturut garis pemikiran. Umumé, para pelanggan butuh wadah krim bocah supaya katon aman, lembut, lucu, malah nyenengake, trep, lan liya-liyane. Iki adhedhasar sawetara gagasan.

Apa iku ngrancang ing jamur asli utawa nggawe jamur anyar, pelanggan kadhangkala sijine nerusake syarat sing angel utawa mokal kanggo entuk. Sawise, salah sawijining pelanggan weruh jar krim kayu ing toko online, nanging dheweke ngira yen ora plastik. Sanajan kita ngerti manawa kabutuhan pelanggan ora plastik lan biodegradable, nanging kita ora duwe cara kanggo nggawe jar krim kayu 100% nyukupi syarat bahan kosmetik saiki.

Dibandhingake karo kayu, plastik luwih awet ing kahanan normal. Nduwe kemampuan sing apik kanggo mblokir volatilisasi bau, njaga efektifitas formula, lan plastik ora gampang karat, bakteri berkembang biak, lan reaksi karo bahan ing kahanan lembab. Kaya sing wis dingerteni, kosmetik asring dadi pengunjung ing jedhing lan lemari. Dheweke butuh wadhah sing luwih stabil. Pelanggan kudu nimbang alasan iki kanggo aman. A PCR utawa jar krim degradable, kaca utawa wadhah keramik uga pilihan apik.

Saliyane saran babagan keamanan bahan, kita uga bisa menehi solusi kanggo karya seni lan dekorasi sing beda. Kita ngerti proses apa sing luwih gampang kanggo entuk efek sing cocog karo pelanggan, nyorot karakteristik merek. Kita uga ngerti manawa sawetara pola sing katon ora bisa diwujudake bisa diwujudake utawa diganti karo dalan liyane. Ayo pelanggan duwe pelanggan sing setia, lan pelanggan bisa dadi pelanggan sing setia.

Yen sampeyan duwe gagasan, hubungi kita!

www.topfeelpack.com / info@topfeelgroup.com /


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita