НОВО

ПРОИЗВОДИ

ЗАСАД

      TOPFEELPACK CO., LTD е професионален производител, специјализиран за истражување и развој, производство и маркетинг на производи за пакување на козметика. Topfeel користи континуирана технолошка иновација за да одговори на променливиот пазар на козметичко пакување, да продолжи да се подобрува, да обрнува внимание на управувањето со брендот на клиентот и целокупниот имиџ. Користете богат дизајн, производство и искуство во голема услуга за клиенти, што е можно поскоро за да ги задоволите потребите на клиентите за пакување.

      Во 2021 година, Topfeel презеде скоро 100 комплети приватни калапи. Развојната цел е „1 ден за обезбедување цртежи, 3 дена за производство на 3D протип“, за да можат клиентите да донесуваат одлуки за нови производи и да ги заменат старите производи со висока ефикасност и да се прилагодат на промените на пазарот. Во исто време, Topfeel реагира на глобалниот тренд за заштита на животната средина и вклучува карактеристики како што се „рециклира, разградлив и заменлив“ во сè повеќе калапи за да се надминат техничките тешкотии и да им обезбеди на клиентите производи со концепт за вистински одржлив развој.