I RI

PRODUKTET

RRETHUS

TOPFEELPACK CO., LTD është një prodhues profesionist, i specializuar në R&D, prodhimin dhe tregtimin e produkteve të paketimit të kozmetikës.Topfeel përdor një risi të vazhdueshme teknologjike për të përmbushur ndryshimin e tregut të paketimeve kozmetike, për të vazhduar përmirësimin, për t'i kushtuar vëmendje menaxhimit të markës së klientit dhe imazhit të përgjithshëm.Përdorni dizajn, prodhim dhe përvojë të pasur në shërbime të mëdha ndaj klientit, sa më shpejt të jetë e mundur për të përmbushur nevojat e klientit për paketim.

Në vitin 2021, Topfeel ka ndërmarrë afro 100 grupe kallëpësh privatë.Qëllimi i zhvillimit është "1 ditë për të ofruar vizatime, 3 ditë për të prodhuar modelin 3D”, në mënyrë që klientët të mund të marrin vendime për produkte të reja dhe të zëvendësojnë produktet e vjetra me efikasitet të lartë dhe të përshtaten me ndryshimet e tregut.Në të njëjtën kohë, Topfeel i përgjigjet prirjes globale të mbrojtjes së mjedisit dhe përfshin veçori të tilla si "të riciklueshme, të degradueshme dhe të zëvendësueshme" në gjithnjë e më shumë kallëpe për të kapërcyer vështirësitë teknike dhe për t'u ofruar klientëve produkte me një koncept zhvillimi vërtet të qëndrueshëm.