ANYAR

PRODUK

NgeunaanURANG

      TOPFEELPACK CO., LTD mangrupikeun produsén profésional, khusus dina R&D, manufaktur sareng pamasaran produk bungkusan kosmetik. Topfeel nganggo inovasi téknologi kontinyu pikeun nyumponan pasar bungkusan kosmetik anu parobihan, tetep ningkatkeun, nengetan manajemén merek sareng gambar umum. Anggo desain anu beunghar, produksi, sareng pangalaman dina palayanan palanggan ageung, pas mungkin pikeun nyumponan kabutuhan palanggan pikeun bungkusan.

      Taun 2021, Topfeel parantos ngalaksanakeun ampir 100 sét kapang swasta. Tujuan pangwangunan nyaéta "1 dinten kanggo nyayogikeun gambar, 3 dinten kanggo ngahasilkeun protipe 3D ", ku kituna konsumén bisa nyieun kaputusan ngeunaan produk anyar jeung ngaganti produk heubeul kalawan efisiensi tinggi, sarta adaptasi jeung parobahan pasar. Dina waktos anu sami, Topfeel ngaréspon kana tren perlindungan lingkungan global sareng ngalebetkeun fitur sapertos "bisa didaur ulang, tiasa didegradasi, sareng tiasa digentos" janten langkung seueur kapang pikeun ngatasi kasusah téknis sareng nyayogikeun konsumén produk kalayan konsép pangwangunan anu leres-leres sustainable.