Le 7 mea lilo o le teuina lelei

Le 7 mea lilo o le teuina lelei

E pei ona fai mai le upu: O le su'isu'i na te faia le tagata.I lenei vaitau o le tilotilo i foliga, o oloa e faʻalagolago i le afifiina.

E leai se mea e leaga ai, o le mea muamua e iloilo ai se oloa o le lelei, ae a maeʻa le lelei, o le mea e sili ona taua o le faʻapipiʻiina o mamanu.O le fatufatua'i ma le fou o le afifiina o mamanu ua avea foi ma tulaga muamua mo le pu'eina o tagata faatau.

O le asō, o le a ou faʻasoa atu le 7 mealilo o le afifiina lelei, ma ia faʻamalamalamaina manatu mamanu!

Topfeelpack fagu Airless ma fagu kulimi

O le a le mea e teu ai oloa?

O le afifiina o oloa e faasino i le faaupuga lautele mo le teuteuga o loʻo faʻapipiʻi i le oloa e ala i le faʻaogaina o koneteina, meafaitino ma mea faʻaoga e tusa ai ma nisi o metotia faʻapitoa ina ia puipuia ai le oloa, faʻafaigofie le teuina ma faʻalauiloa le faʻatau atu i le faagasologa o le faʻasalalauga o felauaiga o oloa, teuina ma faʻatau.

O le afifiina o oloa e le gata ina faʻamautinoaina le saogalemu ma le tulaga lelei o oloa o oloa faʻapitoa, ae e mafai foi ona puipuia lelei aia tatau ma mea e fiafia i ai tagata teu oloa, felauaiga, faʻatau ma tagata faʻatau.

Faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le alualu i luma o sosaiete ma le faʻaleleia atili o tulaga ola, o manaʻoga matagofie ma faʻapitoa faʻapipiʻi e sili atu ona faʻaaloalogia e tagata.

O se mamanu faʻapipiʻi manuia e le gata i le puipuia o le oloa ma le faatosinaina o tagata faʻatau e faʻatau, ae sili atu e uiga i le malamalama i le kamupani ma lana aganuu mauoa.

7 Fautuaga mo le Fuafuaga o Mea

Motugaafa 1: Malamalama i le Siosiomaga Tauvaga

Aʻo leʻi amataina le mamanu o le afifiina, e tatau ona tatou malamalama muamua pe o le a le ituaiga maketi e mafai ona ulufale i ai lenei oloa, ona faʻatautaia lea o suʻesuʻega maketi loloto ma fai fesili mai le vaaiga a tagata e ona igoa:

▶O le a la'u oloa ma e mafai ona faatuatuaina e tagata faatau?

▶O le a le mea e tulaga ese ai la'u oloa?

▶E mafai ona tu matilatila la'u oloa i le tele o tagata tauva?

▶Aisea e filifili ai e tagata fa'atau a'u oloa?

▶O le a le fa'amanuiaga sili po'o le lelei e mafai e la'u oloa ona aumai i tagata fa'atau?

▶E mafai faapefea e la'u oloa ona fausia se sootaga faalelagona ma tagata faatau?

▶O a ni auala fa'ailoa e mafai ona fa'aogaina e la'u oloa?

O le fa'amoemoega o le su'esu'eina o le si'osi'omaga fa'atauva o le fa'aogaina lea o ta'iala fa'avasega fa'atasi i oloa fa'apena e ausia ai le fa'ailoga ma le fa'alauiloaina o oloa, ma tu'uina atu i tagata fa'atau mafuaaga e filifili ai lenei oloa.

Motugaafa 2: Fausia se Fa'amatalaga Fa'atonu

Faʻatulagaina o faʻamatalaga o se elemene autu o le mamanu pito i luma.

I le lautele, o le faʻamatalaga faʻamatalaga e mafai ona vaevaeina i vaega nei: faʻailoga, oloa, ituaiga, faʻamanuiaga.Pe a mamanuina le pito i luma o le afifi, iloilo le faʻamatalaga o oloa e te manaʻo e faʻaalia ma faʻavasega i le faasologa o le taua.

Fa'atuina se fa'atonuga fa'atonuga ma fa'atumauina fa'amatalaga, ina ia vave ona maua e tagata fa'atau oloa latou te manana'o ai i le tele o oloa, ina ia maua ai se poto masani fa'amalieina.

Motugaafa 3: Fausia le Taulai o Fuafuaga

E lava uiga o le ituaiga mo ana oloa e maua ai se tulaga i le maketi?pe lava!Ona o loʻo manaʻomia pea mo le faʻailoga e faʻamalamalama le mea e sili ona taua faʻamatalaga faʻamatalaga e manaʻomia e le oloa ona tuʻuina atu, ona tuʻu lea o faʻamatalaga autu e faʻamaonia ai foliga o oloa i le tulaga sili ona lauiloa i luma.

Afai o le fa'ailoga o le oloa o le nofoaga autu lea o le mamanu, mafaufau e fa'aopoopo se fa'ailoga fa'ailoga fa'atasi ma le logo fa'ailoga.O foliga, lanu, faʻataʻitaʻiga, ma ata e mafai ona faʻaogaina e faʻamalosia ai le taulaʻi o le ituaiga.

O le mea pito sili ona taua, fa'ataga tagata fa'atau e su'e vave le oloa i le isi taimi latou te fa'atau ai.

Motugaafa 4: Le Tulafono o le Minimalism

Le itiiti o le sili atu, o se poto mamanu lenei.E tatau ona fa'atumauina fa'aupuga o gagana ma fa'aaliga va'aia ina ia fa'amautinoa e mafai ona malamalama ma talia e tagata lautele fa'ailoga va'aia autu o le afifiina.

I se tulaga lautele, o faʻamatalaga e sili atu i le lua pe tolu manatu o le a iai ni aʻafiaga faʻafefe.O le tele o faʻamatalaga o mea lelei o le a faʻavaivaia ai faʻamatalaga autu o igoa, lea o le a mafua ai ona le fiafia tagata faʻatau i le oloa i le faagasologa o le faʻatauina o oloa.

Manatua, o le tele o afifi o le a faʻaopoopo atili faʻamatalaga i le itu.O le mea lea o le a gauai atu ai tagata faʻatau pe a latou fia iloa atili e uiga i oloa.E tatau ona e faʻaogaina atoatoa le tulaga o le itu o le afifi, ma e le tatau ona manatu mama le mamanu.Afai e le mafai ona e faʻaogaina le itu o le afifi e faʻaalia ai le tele o faʻamatalaga o oloa, e mafai foi ona e mafaufau e faʻaopoopo se pine tautau e faʻailoa atili ai e le au faʻatau le ituaiga.

Motugaafa 5: Fa'aoga Vaaia e Feso'ota'i Taua

O le faʻaalia o le oloa i totonu ma se faʻamalama manino i luma o le afifi e toetoe lava o taimi uma o se filifiliga poto, aua e manaʻomia e tagata faʻatau se faʻamaoniga vaaia pe a faʻatau.

I tua atu o lena, o foliga, mamanu, siepi ma lanu uma e i ai le aoga o fesoʻotaʻiga e aunoa ma le fesoasoani o upu.

Fa'aoga atoatoa elemene e mafai ona fa'aalia lelei uiga o oloa, fa'aosofia mana'oga fa'atau a tagata fa'atau, fa'atūina feso'ota'iga fa'alagona tagata fa'atau, ma fa'amanino fa'ailoga oloa e fausia ai se feso'ota'iga ma se lagona o le auai.

E fautuaina o le ata o loʻo faʻaaogaina e aofia ai elemene e mafai ona atagia ai uiga o le oloa, aʻo faʻaogaina elemene o le olaga.

Motugaafa 6: Tulafono fa'apitoa mo oloa

E tusa lava po o le a le ituaiga o oloa, o lona mamanu afifiina e iai ona lava tulafono ma uiga, ma o nisi tulafono e tatau ona mulimulitaia ma le totoa.

O nisi tulafono e taua aua o le faia o le faʻafeagai e mafai ona faʻaalia ai faʻailoga fou.Ae ui i lea, mo meaʻai, o le oloa lava ia e toetoe lava a avea ma se faʻatauga, o lea e sili atu ona gauai atu le afifiina o meaʻai i le toe gaosia moni o ata o meaʻai i le mamanu ma le lolomiina.

I le isi itu, mo vailaʻau faʻamaʻi, o le ituaiga ma uiga faʻaletino o le oloa atonu e tulaga lua lona taua-o nisi taimi e le manaʻomia, ma e le manaʻomia ona faʻaalia le logo matua i luma o le afifi, peitaʻi, e faʻamamafa ai le igoa ma le faʻamoemoe o le oloa e taua tele.tatau.

Ae ui i lea, mo ituaiga uma o oloa, e manaʻomia le faʻaitiitia o le gaogao e mafua mai i le tele o mea i luma o le afifi, ma e oʻo lava i se mamanu pito i luma faigofie.

Motugaafa 7: Aua le amana'ia le Mauaina ma le Fa'atauina o Oloa

Pe a fuafuaina le afifiina mo se oloa patino o se ituaiga, e manaʻomia e tagata faʻapipiʻi mea e suʻesuʻe pe faʻafefea ona faʻatau e tagata faʻatau ia oloa ina ia mautinoa e leai ni masalosaloga o tagata faʻatau e uiga i le ituaiga oloa poʻo le faʻamatalaga faʻamatalaga.

E tāua upu, ae e iai se vaega lagolago.O tusitusiga ma fa'asologa o mea e fa'amalosia ai elemene, ae le o elemene feso'ota'iga autu.

O le afifiina o le feso'ota'iga mulimuli lea i fegalegaleaiga a le tagata fa'atau ma se fa'ailoga a'o le'i faia se fa'ai'uga fa'atau.O le mea lea, o le mamanu o le faʻaaliga faʻaalia ma le aʻafiaga i luma o le afifi (le faʻaaliga autu autu) o loʻo i ai se sao e le mafai ona suia i le maketiina ma le faʻalauiloaina.

E ui lava e leai ni suiga manino i le mamanu o le afifiina e pei o le mamanu o lavalava, e le o lona uiga o le afifiina o mamanu e tumau pe tu'u i le ta'aloga saoloto a le tagata mamanu.

Afai tatou te suʻesuʻe ma le faʻaeteete, o le a tatou iloa ai o le mea moni, o sitaili fou o le faʻapipiʻiina o mamanu o le a fananau mai i tausaga taʻitasi, ma o auala fou o le a faʻaaogaina lautele.


Taimi meli: Tes-30-2022