Diamond Mewah mengilap Silver Custom Color Lotion Pump Botol

Katrangan singkat:

Tekstur kaca mewah botol lotion plastik PET transparan dhuwur, permukaan potongan berlian. Pompa lotion kanthi lapisan perak mengkilat, kemasan perawatan kulit canggih. Wadhah dianjurake kanggo essence, moisturizer, lotion

 


  • Nomer Model: PL26
  • Kapasitas: Botol 130 ml Kab
  • Gaya tutup: Dispenser lotion sing apik
  • Bahan: PET, PP, ABS
  • Fitur: Botol lan tutup berlian
  • Aplikasi: Essence, moisturizer, lotion
  • warna: Warna Pantone Panjenengan
  • Dekorasi: Plating, lukisan, silkscreen printing, hot-stamping, label

Detail Produk

Tag produk

luxury lotion bottle with pump
Item Kapasitas Paramèter Bahan

PL130

130 ml

Dhuwur 172mm x 50.5mm

PET, PP, ABS, Akrilik
luxury shiny siver lotion bottle (10)
luxury lotion bottle (3)

Babagan Materi

100% BPA Free & TSA Airline Approved

Sampul bening kristal: Penampilan apik lan transparansi sing apik. Digawe saka bahan akrilik, materi kasebut nduweni stabilitas kimia sing apik lan tahan cuaca. Pilihan bahan mentah sing ketat, tindak lanjut formula lanjut lan teknologi produksi modern.

Dispenser lotion perak mengkilat lan pundhak:Perak sing mencorong wis rampung kanthi dekorasi electroplating, nggambarake saben liyane karo permukaan berlian. Kajaba iku, kita ndhukung kustomisasi warna lan dekorasi sing beda-beda, kaya emas mengilap, emas mawar utawa warna injeksi Pantone liyane.

Botol Diamond: Awak katon kaya kaca, nanging digawe saka bahan plastik PET sing tahan gulung. Ringan, Anti Bocor & Shockproof. Ing babagan teknologi produksi, pasuryan berlian angel banget dibongkar, lan kita maju ing babagan iki. Kajaba iku, kita bisa nggunakake maneh bahan PCR kanggo nggawe.

topfeelpack luxury lotion bottle (2)

Babagan panggunaan:

 Dispenser lotion sing apik lan berkualitas yaiku pangiriman sing lancar lan dosis formula sing luwih akurat

Disaranake nggunakake ing baris kosmetik high-end kaya:

  • Lotion
  • Pelembab
  • dhasar
  • Serum
  • Krim sing ora lengket.

 

* Pangeling: Disaranake para pelanggan njaluk conto lan nindakake tes kompatibilitas ing pabrik formula.

*Entuk conto saiki: info@topfeelgroup.com

luxury shiny siver lotion bottle (2)

Pitakonan sing Sering Ditakoni

Apa MOQ sampeyan?

Kita duwe syarat MOQ sing beda adhedhasar barang sing beda amarga cetakan lan prabédan produksi. Ing sawetara MOQ biasane saka 5,000 kanggo 20,000 bêsik kanggo supaya selaras. Uga, kita duwe sawetara item Simpenan sing karo MOQ LOW lan malah NO requirement MOQ.

Pira regane sampeyan?

Kita bakal ngutip rega miturut item Mould, kapasitas, dekorasi (werna lan percetakan) lan jumlah pesenan. Yen sampeyan pengin rega persis, please menehi kita rincian liyane!

Apa aku bisa njaluk conto?

mesthi! kita ndhukung pelanggan kanggo takon conto sadurunge pesenan. Sampel siap ing kantor utawa gudang bakal diwenehake gratis!

Apa Liyane Ngomong

Supaya ana, kita kudu nggawe klasik lan ngirimake katresnan lan kaendahan kanthi kreatifitas tanpa wates! Ing taun 2021, Topfeel wis nindakake meh 100 set cetakan pribadi. Tujuan pembangunan yaiku "1 dina kanggo nyedhiyakake gambar, 3 dina kanggo ngasilake protipe 3D ", supaya pelanggan bisa nggawe keputusan babagan produk anyar lan ngganti produk lawas kanthi efisiensi dhuwur, lan adaptasi karo owah-owahan pasar. Yen sampeyan duwe ide anyar, kita seneng mbantu sampeyan entuk bareng!

Kemasan kosmetik sing apik, bisa didaur ulang, lan degradasi minangka tujuan sing ora ana gandhengane

Pabrik

bengkel GMP

ISO 9001

1 dina kanggo drawing 3D

3 dina kanggo prototipe

Waca liyane

Kualitas

Konfirmasi standar kualitas

Inspeksi kualitas kaping pindho

Layanan testing pihak katelu

laporan 8D

Waca liyane

Layanan

Solusi kosmetik siji-mandeg

tawaran Nilai-ditambahake

Profesional lan Efisiensi

Waca liyane
CETIFICATE
EXHIBITION

Nelpon kita dina iki ing +86 18692024417 utawa email info@topfeelgroup.com

Mangga ngandhani pitakon sampeyan kanthi rincian lan kita bakal bali maneh sanalika bisa. Amarga beda wektu, kadhangkala respon bisa uga telat, mangga ngenteni kanthi sabar. Yen sampeyan duwe kabutuhan mendesak, hubungi +86 18692024417

Babagan Kita

TOPFEELPACK CO., LTD minangka produsen profesional, khusus ing R&D, manufaktur lan pemasaran produk kemasan kosmetik. Kita nanggapi tren perlindungan lingkungan global lan nggabungake fitur kayata "bisa didaur ulang, bisa didegradasi, lan bisa diganti" dadi luwih akeh.

kategori

Hubungi Kita

R501 B11, Zongtai
Taman Industri Budaya lan Kreatif,
Xi Xiang, Bao'an Dist, Shenzhen, 518100, China

FAX: 86-755-25686665
Telpon: 86-755-25686685

Info@topfeelgroup.com


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita