50ml Makeup Cairan Perawatan Kulit Tonic Lotion Botol

Katrangan singkat:

Botol lotion 50ml dirancang kanthi lapisan kaping pindho kanthi kualitas apik tenan isine utuh lan aman, lan ukurane cocok kanggo lelungan. Tombol bunder gampang ditekan, cocok kanggo botol perawatan kulit tonik, botol pelembab, lotion lan botol krim lsp. Iku tahan lama, resik lan tahan kanggo polusi lan bocor.


  • Nomer Model: PB06
  • Kapasitas: 50 ml botol
  • Gaya tutup: Tutup, dispenser pompa
  • Bahan: PET, PP, AS
  • Fitur: Lapisan kaping pindho
  • Aplikasi: Toner, moisturizer, lotion, krim
  • warna: Warna Pantone Panjenengan
  • Dekorasi: Plating, lukisan, silkscreen printing, hot-stamping, label

Detail Produk

Tag produk

50ml Relax Face Moisturizer Lotion Kemasan Botol Minyak Esensial

Item Kapasitas Paramèter Bahan

PB06

50 ml

Dhuwur 123mm x 31.5mm

PET, PP, AS
wholesale white lotion bottle 50ml (5)
wholesale white lotion bottle 50ml (1)

Babagan Materi

100% BPA free, ora ana bau, awet, entheng. bisa digunakake maneh lan ora mbebayani.

AS Clear Cap: Transparansi dhuwur, materi pasca konsumen bisa didaur ulang kanggo industri utawa kerajinan

Dispenser Pompa Lotion: Digawe saka bahan PP sing ramah lingkungan

Bahu botol njaba:  Iki digawe saka bahan ABS, sing nduweni kinerja dyeing sing luwih apik, yaiku, cocok banget kanggo dekorasi kanthi desain pasca-proses. Kayata electroplating, uyuh, lan printing silkscreen bisa uga ditampilake ing, lan adhesion uga kuwat banget kanggo supaya pil mati. Nduwe resistance dhuwur kanggo alkali, pelumas, lan media korosif liyane. Ora gampang diobong lan relatif luwih aman.

Botol jero sing cetha:Digawe saka bahan PET (Polyethylene Terephthalate) sing ora beracun, entheng lan tahan rusak, aman kanggo panganan (kanthi referensi US FDA 21 CFR 177.1630.) lan ora ana bahan kimia sing mbebayani lan aman banget kanggo digunakake. Kita bisa nyedhiyakake laporan tes, MSDS, lan FDA resin PET.

wholesale white lotion bottle 50ml (6)
wholesale white lotion bottle 50ml (2)

Babagan panggunaan:

Disaranake nggunakake botol dispenser emulsi ing produk ing ngisor iki, kayata:

  • Botol moisturizer
  • Botol lotion penyegar
  • Toning botol lotion
  • Smoothing botol lotion
  • Firming botol lotion
  • Botol hand sanitizer
  • Botol krim pasuryan

 

* Pangeling: Minangka pemasok botol lotion perawatan kulit, disaranake para pelanggan takon / pesen conto lan nindakake tes kompatibilitas ing pabrik formula.

* Entuk conto gratis saiki: info@topfeelgroup.com

Pitakonan sing Sering Ditakoni

Apa MOQ sampeyan?

Kita duwe syarat MOQ sing beda adhedhasar barang sing beda amarga cetakan lan prabédan produksi. Ing sawetara MOQ biasane saka 5,000 kanggo 20,000 bêsik kanggo supaya selaras. Uga, kita duwe sawetara item Simpenan sing karo MOQ LOW lan malah NO requirement MOQ.

Pira regane sampeyan?

Kita bakal ngutip rega miturut item Mould, kapasitas, dekorasi (werna lan percetakan) lan jumlah pesenan. Yen sampeyan pengin rega persis, please menehi kita rincian liyane!

Apa aku bisa njaluk conto?

mesthi! kita ndhukung pelanggan kanggo takon conto sadurunge pesenan. Sampel siap ing kantor utawa gudang bakal diwenehake gratis!

Apa Liyane Ngomong

Supaya ana, kita kudu nggawe klasik lan ngirimake katresnan lan kaendahan kanthi kreatifitas tanpa wates! Ing taun 2021, Topfeel wis nindakake meh 100 set cetakan pribadi. Tujuan pembangunan yaiku "1 dina kanggo nyedhiyakake gambar, 3 dina kanggo ngasilake protipe 3D ", supaya pelanggan bisa nggawe keputusan babagan produk anyar lan ngganti produk lawas kanthi efisiensi dhuwur, lan adaptasi karo owah-owahan pasar. Yen sampeyan duwe ide anyar, kita seneng mbantu sampeyan entuk bareng!

Kemasan kosmetik sing apik, bisa didaur ulang, lan degradasi minangka tujuan sing ora ana gandhengane

Pabrik

bengkel GMP

ISO 9001

1 dina kanggo drawing 3D

3 dina kanggo prototipe

Waca liyane

Kualitas

Konfirmasi standar kualitas

Inspeksi kualitas kaping pindho

Layanan testing pihak katelu

laporan 8D

Waca liyane

Layanan

Solusi kosmetik siji-mandeg

tawaran Nilai-ditambahake

Profesional lan Efisiensi

Waca liyane
CETIFICATE
EXHIBITION

Nelpon kita dina iki ing +86 18692024417 utawa email info@topfeelgroup.com

Mangga ngandhani pitakon sampeyan kanthi rincian lan kita bakal bali maneh sanalika bisa. Amarga beda wektu, kadhangkala respon bisa uga telat, mangga ngenteni kanthi sabar. Yen sampeyan duwe kabutuhan mendesak, hubungi +86 18692024417

Babagan Kita

TOPFEELPACK CO., LTD minangka produsen profesional, khusus ing R&D, manufaktur lan pemasaran produk kemasan kosmetik. Kita nanggapi tren perlindungan lingkungan global lan nggabungake fitur kayata "bisa didaur ulang, bisa didegradasi, lan bisa diganti" dadi luwih akeh.

kategori

Hubungi Kita

R501 B11, Zongtai
Taman Industri Budaya lan Kreatif,
Xi Xiang, Bao'an Dist, Shenzhen, 518100, China

FAX: 86-755-25686665
Telpon: 86-755-25686685

Info@topfeelgroup.com


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita