50ml PCR Eco-loropaken Airless Pump Botol karo Window

Katrangan singkat:

Iki minangka botol tanpa udara cetakan injeksi rong warna tanpa pangolahan tambahan. Desain pump gedhe, bisa digunakake kanggo moisturizing lotion, serum, non-lengket krim, etc. Awak wis jendhela katon nalika kita tetep ing werna PP alam. Dukungan LOGO, informasi produk, pencetakan skala.


  • Nomer Model: PA66
  • Kapasitas: Botol Pompa Airless 50ml Kab
  • Gaya tutup: Tutup, dispenser pompa
  • Bahan: PP lengkap, PCR
  • Fitur: Injeksi kaping pindho, desain jendela
  • Aplikasi: Toner, moisturizer, lotion, krim
  • warna: Warna Pantone Panjenengan
  • Dekorasi: Plating, lukisan, silkscreen printing, hot-stamping, label

Detail Produk

Tag produk

PA66 双色注塑

50ml PCR Eco-loropaken Airless Pump Botol karo Window

Item Kapasitas Paramèter Bahan

PA66

50 ml

H95.6mm x 48mm

Kabeh bagean digawe saka bahan PP sing ramah lingkungan lan bisa didaur ulang
PA66 Airless Pump Bottle (5)
PA66 Airless Pump Bottle (2)

Babagan Materi

100% BPA free, ora ana ambune, awet, entheng lan banget kasar.

Ketahanan kimia: Basa lan asam sing diencerake ora gampang reaksi karo materi PP, sing ndadekake pilihan apik kanggo kontaner úa kosmetik lan rumus. 

Elastisitas lan kateguhan: materi PP bakal tumindak karo kelenturan liwat sawetara tartamtu saka deflection, lan iku umume dianggep a bahan "atos". 

Ramah lingkungan: Bisa uga akeh daur ulang, duwe a tapak karbon kuranglan ngirimake emisi karbon dioksida paling murah. Kajaba iku, kita bisa nggunakake bahan PCR kanggo ngasilake produk iki, nambah tingkat panggunaan plastik, lan nyuda polusi laut lan lingkungan.

PA66 Airless Pump Bottle (4)

Babagan panggunaan:

Teknologi pompa udara tinimbang pompa nganggo jerami. Visualisasi awak, yen rumus warni, bisa ditampilake kanthi apik.

Disaranake nggunakake botol dispenser emulsi ing produk ing ngisor iki, kayata:

  • Botol kanggo perawatan kulit moisturizing.
  • Botol kanggo perawatan kulit wong.
  • Botol kanggo dandanan, kaya produk trimming.
  • Botol kanggo perawatan kulit antioksidan.
  • Botol kanggo krim dental.

 

* Pangeling: Minangka pemasok botol lotion perawatan kulit, disaranake para pelanggan takon / pesen conto lan nindakake tes kompatibilitas ing pabrik formula.

* Entuk conto gratis saiki: info@topfeelgroup.com

Pitakonan sing Sering Ditakoni

Apa MOQ sampeyan?

Kita duwe syarat MOQ sing beda adhedhasar barang sing beda amarga cetakan lan prabédan produksi. Ing sawetara MOQ biasane saka 5,000 kanggo 20,000 bêsik kanggo supaya selaras. Uga, kita duwe sawetara item Simpenan sing karo MOQ LOW lan malah NO requirement MOQ.

Pira regane sampeyan?

Kita bakal ngutip rega miturut item Mould, kapasitas, dekorasi (werna lan percetakan) lan jumlah pesenan. Yen sampeyan pengin rega persis, please menehi kita rincian liyane!

Apa aku bisa njaluk conto?

mesthi! kita ndhukung pelanggan kanggo takon conto sadurunge pesenan. Sampel siap ing kantor utawa gudang bakal diwenehake gratis!

Apa Liyane Ngomong

Supaya ana, kita kudu nggawe klasik lan ngirimake katresnan lan kaendahan kanthi kreatifitas tanpa wates! Ing taun 2021, Topfeel wis nindakake meh 100 set cetakan pribadi. Tujuan pembangunan yaiku "1 dina kanggo nyedhiyakake gambar, 3 dina kanggo ngasilake protipe 3D ", supaya pelanggan bisa nggawe keputusan babagan produk anyar lan ngganti produk lawas kanthi efisiensi dhuwur, lan adaptasi karo owah-owahan pasar. Yen sampeyan duwe ide anyar, kita seneng mbantu sampeyan entuk bareng!

Kemasan kosmetik sing apik, bisa didaur ulang, lan degradasi minangka tujuan sing ora ana gandhengane

Pabrik

bengkel GMP

ISO 9001

1 dina kanggo drawing 3D

3 dina kanggo prototipe

Waca liyane

Kualitas

Konfirmasi standar kualitas

Inspeksi kualitas kaping pindho

Layanan testing pihak katelu

laporan 8D

Waca liyane

Layanan

Solusi kosmetik siji-mandeg

tawaran Nilai-ditambahake

Profesional lan Efisiensi

Waca liyane
CETIFICATE
EXHIBITION

Nelpon kita dina iki ing +86 18692024417 utawa email info@topfeelgroup.com

Mangga ngandhani pitakon sampeyan kanthi rincian lan kita bakal bali maneh sanalika bisa. Amarga beda wektu, kadhangkala respon bisa uga telat, mangga ngenteni kanthi sabar. Yen sampeyan duwe kabutuhan mendesak, hubungi +86 18692024417

Babagan Kita

TOPFEELPACK CO., LTD minangka produsen profesional, khusus ing R&D, manufaktur lan pemasaran produk kemasan kosmetik. Kita nanggapi tren perlindungan lingkungan global lan nggabungake fitur kayata "bisa didaur ulang, bisa didegradasi, lan bisa diganti" dadi luwih akeh.

kategori

Hubungi Kita

R501 B11, Zongtai
Taman Industri Budaya lan Kreatif,
Xi Xiang, Bao'an Dist, Shenzhen, 518100, China

FAX: 86-755-25686665
Telpon: 86-755-25686685

Info@topfeelgroup.com


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita